Hygiënische Beschermpanelen

Bent u voor de heropstart van uw zaak nog op zoek naar transparante veiligheidsschermen?

Wij presenteren u graag onze hygiënische preventieproducten, een virusbescherming met hoge kwaliteitsnormen.


Beschermpanelen met aluminiumframe


Onze schermen zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit is een niet breekbaar materiaal dat 8 keer sterker is dan plexiglas. Daarnaast zijn ze ook nog eens brandvertragend en heel lichtdoorlatend. De schermen worden gemonteerd in een stabiele constructie van geanodiseerd aluminium waardoor er minder kans is dat ze omvallen. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud want je kan ze reinigen met water en onder het scherm is er een handig open gedeelte.Verkrijgbaar in 4 verschillende standaardmaten. Zit er niet tussen wat u zoekt? Dan maken wij ze voor u op maat!


Beschermpanelen zonder aluminiumframe


Ook deze schermen zijn gemaakt van polycarbonaat. Dit is een niet breekbaar materiaal dat 8 keer sterker is dan plexiglas. Daarnaast zijn ze ook nog eens brandvertragend en heel lichtdoorlatend. De schermen worden gemonteerd op een opsteekbare voet waardoor ze flexibel en snel kunnen worden verplaatst. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder doorgeefopening.


Hangend beschermpaneel


Dit lichte en tegelijkertijd stabiele hangende preventiescherm is optimaal geschikt om ook grotere ruimtes af te scheiden. De montage gebeurt snel en veilig aan het plafond aan de hand van staalkabels.


Esthetische scheidingswand


Deze preventiepanelen vormen een barrière met een groot oppervlak tegen bacteriën en virussen. De scheidingswanden zijn doorzichtig waardoor het zicht op de ruimte behouden blijft. Ze zijn gemakkelijke te bedienen en plaatsbesparend want ze kunnen samengeschoven worden. De montage gebeurt snel en veilig aan het plafond. De panelen zijn beschikbaar is verschillende maten. Contacteer ons voor maatwerk!


Transparant rolgordijn uit kunststoffolie


Het preventiegordijn is een flexibel en hoogwaardig product dat op vele gebieden als ruimteverdeler kan worden gebruikt en tussen personen kan worden ingezet. Bijvoorbeeld in werkplaatssituaties, horecazaken, praktijkruimtes, aan de kassa en in wachtkamers. Na gebruik kan het gordijn terug worden opgerold. Zo zit het niet permanent voor uw neus. Enkel als het nodig is. Wij maken deze rolgordijnen voor u op maat!


Gratis bio-ontsmettingsmiddel bij uw aankoop!

Transparante schermen kunnen verkleuren of minder transparant worden door het gebruik van ontsmettingsalcohol. Reinig ze daarom altijd met water en een milde zeep. Wij zochten voor u een geschikt biologisch ontsmettingsmiddel om uw schermen virusvrij te houden.

We bieden u GRATIS een flesje ontsmettingsmiddel en reinigingsdoekje aan bij elke aankoop.

Vindt u tussen de standaardmodellen niet wat u zoekt? Wij maken ze voor u op maat!


Prijzen en afmetingen

Wilt u bestellen? Download het onderstaande pdf-bestand en stuur het ingevuld terug naar orders@dewesp.be.

Belangrijke opmerking:

Gelieve rekening te houden met het feit dat onze preventieproducten geen medische producten zijn. Onze artikelen kunnen maatregelen om druppelbesmettingen te voorkomen zinvol ondersteunen.