Gordijnen / Overgordijnen

 

Onze leveranciers :

 

  • Agena:  Dit italiaanse bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in de sector van gordijnstoffen en behangpapieren. Ze vervaardigen hoogwaardige stoffen uit natuurlijke materialen zoals linnen, wol en zijde die uitmunten in schoonheid door soberheid en perfect harmoniëren met de handmatig vervaardigde behangpapieren.  

agena logo


 

 

  • Casal: Dit merk omvat een breed scala aan innovatieve producten. Men vindt hier stoffen die geschikt zijn voor meubelbekleding en raamdecoratie en dit zowel in hedendaagse als klassieke lijnen. Ook brandvrije materialen en imitatieleder behoren tot het assortiment. Het aanbod wordt regelmatig uitgebreid met nieuwigheden om precies te voldoen aan de eisen van eigentijds interieurontwerp.  

casalcasal

 


 

  • Pasaya :Dit merk levert hoogwaardig textiel voor het vervaardigen van gordijnen en het bekleden van meubels. De volledige productie gebeurt in eigen huis : vanaf het vervaardigen van de garens tot de afgewerkte eindproducten.  

 

logo_pasaya.jpg

 


 

  • Sit : SIT maakt traditionele gestoffeerde meubels. De handgemaakte meubelstukken kunnen naar maat en wens van de klant worden aangepast.

 

sit_pcouatzsleouata.jpg

 


 

  • Lamadrid Group: Deze collectie bestaat uit een breed gamma stoffen in verschillende weefstructuren en prints. Zij leveren stoffen voor uiteenlopende doelen : van spreien en kussens, tot gordijnen en meubelbekleding. De stoffen worden verdeeld onder de merknamen Güell-lamadriden Les Créations de la maison

Logo-Grupo-Lamadrid-copia.jpglescreations.gif

 


 

  • Swaffer : Swaffer produceert hoogwaardige decoratieve meubel- en gordijnstoffen. Hun collecties zijn langlopend (min.5 jaar t.e.m. 25 jaar en zelfs meer). De productie van hun stoffen gebeurt nog grotendeels in het Verenigd Koninkrijk. De authentieke Engelse stijl is dan ook onmiskenbaar aanwezig in hun collecties.