Onze Visie

Zonwering is momenteel een van onze belangrijkste producten. Zowel de binnen- als buitenzonwering zitten in de lift. Onze corebusiness richt zich echter vooral op vliegenramen- en deuren, daar we deze bijna allemaal eigenhandig assembleren in ons Atelier. Gordijnen en overgordijnen is een origineel segment dat reeds meegaat van bij de opstart van het bedrijf en waarvoor wij in de regio nog steeds bekend staan. De laatste jaren heeft dit product echter aan populariteit moeten inboeten.

Wij verkopen zowel aan particuliere klanten als aan professionele klanten, waarbij we veel aandacht besteden aan het leveren van een goede service. Het is deze service die ons over de jaren heen een goede reputatie heeft opgeleverd en deze wensen we zo goed mogelijk te beschermen. Naast nauwkeurig en proper werken zijn ook klantvriendelijkheid, oprechtheid en sociaal engagement criteria waar wij belang aan hechten bij ons personeel.

Daarnaast profileren wij ons bedrijf graag als een groen bedrijf, waarin we extra aandacht hebben voor milieuvriendelijke aspecten. Meer informatie hierover kan je terugvinden onder de rubriek ‘veiligheid, gezondheid en milieu’.

Dakfoto-web